CreditPrime Pareri 2024 – Acceseaza pana la 10.000 Lei – tot ce trebuie să știi. Ce părere avem despre Credit Prime IFN? – Creditcubuletinul.com

CreditPrime-Pareri

CreditPrime Pareri

CreditPrime-Pareri
CreditPrime-Pareri

Credit Prime, o instituție financiară non-bancară, îți deschide ușa către o linie de credit generoasă, ajungând până la 15.000 de lei. Ai la dispoziție un contract flexibil, ce poate dura maxim 24 de luni. Și dacă este prima ta întâlnire cu serviciile lor, te vei bucura de o perioadă inițială de credit fără dobândă, timp de 30 de zile.

 

CreditPrime  
Sumă maximă 10000 lei
Dobândă
0 % pentru clienții noi și între 0.99 % pentru clienții existenți
Perioadă de rambursare 30 zile cu dobândă 0 și până la 24 luni ca linie de credit
Timpul de aprobare 2 ore
Comisioane 0
Vârsta minimă a aplicantului 20 ani

 

Cine este CreditPrime?

CreditPrime, sub umbrela Ecofinance IFN S.A., este o prezență relativ nouă pe piața financiară din România, fiind înființată în 2017 și obținând autorizația de funcționare din partea BNR în februarie 2018.
CreditPrime câștigat premiul B FinTech Awards pentru “Cea mai bună companie de creditare online din Europa de Est”, acordat de revista internațională Wealth & Finance, și premiul internațional “Time for Innovations 2019”.
Similar altor instituții financiare nebancare, promite o procesare rapidă a cererilor de împrumut și utilizează tehnologii pentru a facilita accesul la credit rapid.
În ceea ce privește dobânda, aceasta variază între 0,35% și 0,99% pe zi pentru clienții existenți sau după expirarea perioadei de 30 de zile fără dobândă pentru cei care utilizează serviciul online CreditPrime pentru prima dată.
Comparativ cu alte IFN-uri care oferă linii de credit, CreditPrime aplică o dobândă mai ridicată. De exemplu, la Ocean Credit, dobânda este de 20,2%.

 

Ce împrumuturi oferă CreditPrime?

Un aspect distinctiv al Credit Prime este limita sa generoasă de creditare, comparativ cu alte servicii similare, cum ar fi Ferratum, care oferă o linie de credit de maximum 10.000 de lei. În plus, Credit Prime implementează un program de loialitate, oferind condiții de creditare avantajoase pentru clienții fideli.
Pentru clienții noi, avantajul deosebit constă în posibilitatea de a accesa un împrumut online de la Credit Prime cu o dobândă de 0% în primele 30 de zile. Oferindu-le împrumuturi de până la 10.000 de lei pe o perioadă de 24 de luni. Această ofertă atractivă adaugă un plus de valoare experienței de creditare.
În contrast cu alte opțiuni de creditare, cum ar fi un credit de nevoie personală sau un împrumut urgent online, linia de credit de la Credit Prime nu implică plăți lunare fixe, ci doar în perioadele în care este utilizată.

Avantajele CreditPrime IFN

Avantajele-CreditPrime
Avantajele-CreditPrime

Avantajele

 • Creditul poate fi accesat de oriunde, oricând, 100% online, iar Credit Prime operează fără intermediari sau brokeri, fără a solicita garanții sau codebitori.
 • Aplicarea pentru un produs financiar este disponibilă non-stop, oferindu-ți mai multe modalități de a intra în posesia banilor. Serviciul de suport este, de asemenea, disponibil non-stop, asigurându-ți asistență constantă. CreditPrime oferă condiții de împrumut avantajoase pentru clienții fideli, inclusiv o dobândă atractivă de doar 0,99 lei pe zi.
 • Pentru clienții noi, CreditPrime oferă o dobândă de 0% pentru împrumuturile de până la 10.000 lei. După această perioadă inițială, dobânda zilnică devine extrem de avantajoasă, situându-se între 0,5% și 0,99%, în funcție de suma creditată. Pentru împrumuturile cu dobândă 0, perioada de rambursare este de 30 de zile.
 • Cei interesați au posibilitatea de a transforma împrumutul într-o linie de credit cu o durată de desfășurare pe 24 de luni. De asemenea, clienții eligibili beneficiază de o plată instantă, putând intra în posesia banilor imediat, indiferent de zilele de odihnă sau sărbătorile legale, prin intermediul oricărui card Visa sau Mastercard.

👉Aplică pentru un împrumut CreditPrime aici!

Care sunt condițiile pentru a obține un împrumut CreditPrime?

Pentru a te califica pentru serviciile oferite de CreditPrime, trebuie să îndeplinești câteva cerințe esențiale:
 1. Să ai vârsta minimă de 22 de ani și să nu depășești vârsta maximă de 70 de ani.
 2. Să fii cetățean român și să deții o carte de identitate valabilă.
 3. Trebuie să poți demonstra un venit lunar stabil.
 4. Trebuie să deții o adresă de email validă.
 5. Trebuie să ai un cont bancar.
 6. Este important să ai un istoric de creditare pozitiv, adică să fi utilizat anterior produse financiare și să le fi rambursat la timp.
Aceste sunt principalele condiții de creditare impuse de CreditPrime, asigurându-te că procesul de împrumut este simplu și accesibil pentru toți cei care îndeplinesc aceste cerințe.

CreditPrime contul meu – Cum accesezi un imprumut CreditPrime

Creditprime-ro
Creditprime-ro
Pentru a accesa un împrumut de la CreditPrime, urmează acești pași:
 1. Accesează pagina web a CreditPrime la adresa www.creditprime.ro. Utilizează calculatorul virtual pentru a selecta suma și perioada de împrumut și apasă butonul “Aplică acum”.
 2. Completează cererea online cu informațiile solicitate, cum ar fi datele personale, de contact și informații referitoare la veniturile tale.
 3. Odată ce ai completat cererea, aceasta va fi analizată de către CreditPrime în cel mai scurt timp posibil va fi transmis în câteva minute. Este posibil să existe o ușoară întârziere în zilele de weekend.
 4. Dacă cererea ta este aprobată, vei primi banii în contul tău în termen de câteva ore sau în cel mai scurt timp posibil, în funcție de politica de procesare a tranzacțiilor a companiei.
Asigură-te că citești cu atenție termenii și condițiile împrumutului și să te asiguri că îți poți permite să rambursezi suma împrumutată conform planului stabilit.
Pagina web a CreditPrime este intuitivă și ușor de navigat, facilitând aplicarea pentru un împrumut. Totodată, poți observa că sunt disponibile îndrumări în fiecare etapă a procesului de aplicare, iar în cazul în care întâmpini dificultăți tehnice, ai posibilitatea să contactezi echipa lor de suport pentru asistență.

CreditPrime rambursare – CreditPrime Plata

CreditPrime facilitează rambursarea creditului prin diverse modalități:
 1. Plată online, utilizând cardul bancar, direct din contul tău de client.
 2. Transfer bancar către unul dintre conturile IFN-ului, indiferent de instituția bancară la care ai deschis contul.
 3. Plată în numerar, la ghiseele bancii BCR.
 4. Rambursarea automată este, de asemenea, disponibilă pentru cei care primesc banii pe card, asigurând o gestionare ușoară a plăților. Având în vedere că unele metode, cum ar fi transferul bancar, pot necesita până la 24 de ore lucrătoare pentru procesare, se recomandă efectuarea plății cu câteva zile înainte de termenul limită, pentru a evita întârzierile.

 

Alternative CreditPrime IFN

CreditPrime Contactaţi

CreditPrime pune la dispozitia clientilor urmatoarele date de contact:

 • Companiei: ECOFINANCE IFN S.A.
 • Adresă: Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București
 • Telefon: 0316400600;
 • E-mail: info@creditprime.ro

 

CreditPrime Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

CreditPrime oferă un serviciu de rescadentare pentru clienții care se confruntă cu dificultăți în rambursarea creditului la termen. Această opțiune permite prelungirea termenului împrumutului cu 7 zile, iar activarea serviciului necesită plata unui comision de 49 lei.
Este important de menționat că CreditPrime permite accesarea opțiunii de rescadentare de maximum 3 ori în cadrul unei singure solicitări și nu mai mult de 10 ori pentru același împrumut. Solicitarea de rescadentare poate fi făcută direct din contul de client, până la data scadenței, și este activată imediat după ce comisionul este creditat în contul IFN-ului.
Prin prelungirea termenului împrumutului, suma împrumutată și dobânda rămân neschimbate, iar calculul dobânzii este suspendat pentru zilele următoare după scadență.
Este important de remarcat că neplata la termen poate afecta istoricul de creditare al clientului în Biroul de Credit și poate influența condițiile preferențiale oferite. De asemenea, CreditPrime își rezervă dreptul de a lua măsuri legale pentru recuperarea sumelor restante.

 

Cât timp durează să fii aprobat pentru un împrumut CreditPrime?

Procesul de aprobare a unui împrumut de la CreditPrime este extrem de rapid. De obicei, cererea ta poate fi aprobată în doar 5 minute, cu mențiunea că în unele cazuri, în special în zilele de weekend, acest proces poate dura un pic mai mult.
După aprobare, vei primi un SMS pe numărul tău de telefon, confirmând suma aprobată pentru linia de credit solicitată, împreună cu un cod de confirmare pentru termenii și condițiile împrumutului.
Odată ce cererea ta este acceptată, CreditPrime va efectua transferul bancar către cardul tău. Transferul bancar este rapid și eficient, însă ai și opțiunea de a primi suma în numerar la oricare dintre sucursalele BCR sau direct în contul CreditPrime.

 

Care este rata dobânzii la CreditPrime?

Rata dobânzii la CreditPrime poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv de tipul de împrumut, suma împrumutată, perioada de rambursare și istoricul financiar al solicitantului. CreditPrime oferă dobândă de 0% pentru noii clienți și un interval de dobândă între 0,5% și 0,99% pentru clienții existenți. Pentru a obține informații precise despre rata dobânzii aplicabile în cazul tău, este recomandat să consulți site-ul oficial al CreditPrime sau să contactezi direct instituția financiară.

Care este perioada de rambursare?

Perioadă inițială de 30 de zile cu dobândă zero și posibilitatea de a transforma împrumutul într-o linie de credit cu o valabilitate de până la 24 de luni.

Sfaturi si recomandari Creditcubuletinul.com despre CreditPrime

 • Înainte de a semna, este crucial să citești cu atenție contractul, care detaliază condițiile și termenii împrumutului. Dacă nu ești de acord cu aceștia, ai opțiunea de a refuza semnarea, iar contractul va fi anulat.
 • Este important să fii conștient că pot apărea situații în viață când nu poți rambursa împrumutul la data scadentă, ceea ce poate duce la nerespectarea obligațiilor contractuale. Înainte de semnare, ar trebui să acorzi o atenție deosebită paragrafului care abordează această situație. În conformitate cu politica IFN-ului, pot fi impuse diverse sancțiuni și penalități. În cazul întârzierii plății, banca poate percepe o taxă de penalizare pentru fiecare zi de întârziere, iar există riscul de a fi raportat în Biroul de Credit.
Te-am convins?
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *